Home | Warners van Otterloo Sandberg

mr. Gert-Jan Wiekart

E-mail: gjw@wvos.nl
Nevenfuncties Docent en Trainer Huurrecht
Hoofddocent Huurrecht Beroepsopleiding Advocaten Nederlandse Orde van Advocaten
Download Algemene voorwaarden 2022

Profiel Gert-Jan Wiekart is als advocaat beëdigd in 1998 en sinds 2004 als partner verbonden aan ons kantoor. Hij is in 1992 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en heeft daarna o.a. de post-doctorale opleiding “Onroerend Goed” aan de Grotius Academie aan de Universiteit van Nijmegen met succes voltooid. Voordat hij advocaat werd, heeft hij gewerkt bij het Grondbedrijf van de gemeente Zeist en als jurist voor de vereniging van particulier beleggers Vastgoed Belang. Gert-Jan is als vaste partner verbonden aan het juridische netwerk van Vastgoed Belang.

Gert-Jan beschikt dan ook over een schat aan ervaring en parate kennis over onroerende zaken, het adviseren en procederen daarover. Tevens doceert hij huurrecht, o.a. als hoofddocent Huurrecht bij de Beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten en bij OSR Juridische Opleidingen, gevestigd te Utrecht. Ook verzorgt hij met enthousiasme in-company leersessies en trainingen.

Gert-Jan is scherp, efficiënt en gemakkelijk in de omgang.


Expertises Gert-Jan Wiekart heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:
  • Vastgoedrecht
  • Huurrecht
  • Die registratie verplicht Gert-Jan Wiekart elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlands Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen, op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

    Gert-Jan is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur